Kukaan ei tiedä mihin pystyy ennen kuin on yrittänyt. (Publilius Syrus)

alkuun
yhteystiedotpainotukset
vanhat lelut
leikki
ekologisuus


Ahtialan koulun yhteystiedot

Ahtialan koulu sijaitsee Vesilahdessa, Rämsöön kylässä. Kylä on tunnettu Kowan Teknolokian Päivät® -tapahtumasta toukokuun lopussa ja vireästä kesäteatteritoiminnasta. Koulussamme opiskelee lapsia eskareista kuutosiin.

Ahtialan koulu, Rämsööntie 967, 37350 Rämsöö
p. 03-3738 807, fax 03-3738801
ahtialankoulu@vesilahti.fi


No mä kertoisin että mulla on mustat hiukset ja sitten no, että olen kuusi vuotias. Mulla on viisivuotias pikkuveli. Mun äiti hoitaa yleensä meidät, kun isi on töissä. Äiti on ollu kerran sellasella koulukurssilla, mutta se ei siä kauaa ollut ja me oltiin sillä aikaa Viikarissa. Mulla ei sillai harrastusta ole, mutta kyllä mää sillain juoksen pihalla niin paljon kun pääsen. Ja juoksu on vähä niinku mun harrastus. Mää haluan että mä olisin aina koulussa, mutta ku ei voi olla. Mää odotan sitä että mää pääsen koulusta kotiin aina lukeen kirjaa. Mää rakastan koiria. Mun ystävät koulussa on Outi ja Heta. Sitten on Maria ja Iida. Kaikki on oikeestaan mun ystäviä. Opettajat on tosi kivoja! Meidän koulu on tosi kiva ja mää tykkään käydä koulua. Se on ihan okei.

Olen hyvä pelaamaan pleikkaa. Minulla on ruskea tukka. Minulla on ruskeat silmät. Harrastan sählyä. Olen hyvä matikassa. Minulla on Duel Masters kortteja, pelaan niillä kavereiden kanssa. Tahtoisin tulevaisuudessa että tulisi pleikka 3.

Mä olen aika hyvä kaikessa, varsinkin matematiikassa. Mä osaan laskea aika hyvin. Minulla on aika vaaleat hiukset. Mä tykkään hirveesti hevosista. Mulla on aika paljon kavereita: Jenna Annika ja Outi Minä en pidä kauheen pitkistä saduista. Mä olen aika hyvä askartelija. Mä tykkään aika vaikeista askarteluista.

Minulla on siniset silmät, vaaleat aika lyhyet hiukset. No, mä oon aika kova hiihtään talvella. Ja kesällä mä juoksen. Hmm… Mulla on tylsä pikkuveli ja mulla on kiva äiti ja kiva isä. No, hoidossa, siä on aika tylsää, kun siä ei oo enää semmosta tyttöö jonka nimi on Jenna. No, ei tuu muuta.

Tunnistat minut pitkistä , vaaleista hiuksista ja nauravasta naamasta. Olen yleensä rauhallinen, mutta jos suutun olen tosi, tosi, kiukkuinen. Minua ei kannata suututtaa! Perheeseeni kuuluvat: isä, äiti, pikkusisko, mummut. Mulla on aika vähän kavereita. Harrastan pianonsoittoa ja 4H- kerhossa käymistä. Pidän kaikista muista eläimistä paitsi käärmeistä. Isän ja äidin mielestä on hyvä, että olen saanut matematiikankokeista ihan hyviä numeroita. Mutta englannin kielen opiskelussa pitäisi vähän tsempata. Torstaina minut tapaat Ahtialan koululta soitonopettajani kanssa. Haaveilen kokin ammatista. Toivon , että joskus minulla olisi aikaa ottaa oma koira.

Minut tuntee pitkästä tukasta Ne ovat ruskeat. Silmieni väri on vihreä. Perheeseeni kuuluvat äiti ja isä. Minulla on paljon kavereita. Harrastan lukemista. Pidän eläimistä ja lukemisesta

Mun perheeseen kuuluu kaks pikkusiskoo ja sitten mun perheeseen kuuluu tiätenkin äiti ja isi. No, mulla on kaneja ja paljon! Hmm… Sitten mää tykkään hoitaa pupua. No sitten mun lempilaulu on pienen pieni leppäkerttu. Siihen kuuluu käärme ja norsujakin. Sitten tota mulla on karkkipussi, mistä mä oon ottanu vaan kolme karkkia.

Minulla on vaalean ruskea tukka ja siniharmaat silmät. Olen aika rauhallinen ,mutta joskus aika innokas pelleilemään ja leikkimään. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, sisko, ja minä. Paras ystäväni on Iida .Harrastuksiani ovat pianonsoitto, lukeminen ja piirtäminen. Olen koulussa aina Iidan kassa paitsi jos Iida on kipeä. Pidän mukavista ihmisistä mutta en pidä ilkeistä ihmisistä. Minua kiitetään jos autan kotitöissä ja minua moititaan jos en auta kotitöissä. Juuri nyt en haaveile mistään .Toivon että Iida olisi aina ystäväni. Odotan syyslomaa.

Olen kaksitoista vuotta. Minulla on ruskeat hiukset. Silmäni ovat haalean ruskeat. Luonteeltani olen herkkä ja itsepäinen. Joten ei kannata suututtaa. Perheeseeni kuuluvat : äiti, iskä ja isoveli . Ystäväni ovat : Maria , Minna ja Helena. Tunnet minut pituudesta , koska olen koulun pisin oppilas. Minut tunnistaa myös vaatteista , sillä pidän paljon farkkuja. Pidän paljon kaikenlaisista hienoista vaatteista ja koruista.

Minulla on pitkät vaalean ruskeat hiukset, jotka ovat yleensä kiinni. Minulla on sinivihreät silmät ja olen 128.5 pituudeltani. Olen luonteeltani hassu. Yritän olla kaveri kaikille. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, veli Aaro, sisko Emmi ja kissat Pilli ja Pulla. Parhain ystäväni on Anna. Minulla on paljon hyviä ystäviä. Harrastan ratsastusta, pianon soittoa ja näyttelemistä. Olen hyvä pyöräilijä ja olen hyvä matikassa. Olen puhelias. Pidän hevosista, poneista, koirista ja kissoista. En pidä ampiaisista. Minua kiitetään kun teen kotitöitä ja leikin Aaron kanssa. Minua moititaan höpöttämisestä ja tekemättömistä töistä. Odotan aikuisuutta ja että minulla olisi hevonen.


OPPILAIDEN LISÄKSI KOULUSTAMME LÖYTYVÄT

Rita Uusitalo
koulunjohtaja, 0 - 6, erityisopetus Ahtialan ja Krääkkiön koulussa

Raisa Lindell
koulunkäyntiavustaja

Ulla-Maija Leveelahti
englannin kielen opetus 3.-6.lk

Helena Saikkonen
keittäjä-siistijä


oppia koulun ulkopuolella
koulu luonnon keskellä
tulevaisuus

vesilahden kunta

Copyright AHTIALAN KOULU 2004 - Päivitysaika 20.12.2005 19:39