Rämsöön kylätiedote kertoo ajankohtaisimmat asiat

Kylätiedote on lehtinen joka ilmestyy kuukausittain ja on se aviisi josta kylän väki saa ajankohtaisen tiedon kylää koskevista asioista. Näin nekin kyläläiset tavoitetaan, joilla ei internetyhteyttä ole.

Lue tiedotteet...
Lataa tästä itsellesi Rämsöön kylän uusi esite (PDF)...
Kesäkahvila on sulkenut ovensa tältä kesältä. Kiitos kaikille asiakkaillemme! Nähdään taas ensi kesänä!

www.facebook.com/
ramsoonkesakahvila


Kartta jolla osaat perille. Kuvaa klikkaamalla suurempi kartta...Rämsöö löytyy myös FACEBOOKista!


Yritys- ja palveluhakemisto
Katso...


Kyläosuuskunta

Rämsöön kyläosuuskunta on perustettu 1.11.1999. Osuuskunta järjestää mm. ohjattua kirkkovenesoutua ja kahvi- tai ruokailupalveluita.

Yhteydenotot Taina Vitikka
puh. 045 2620 300 (iltaisin)


Kalle Jokisen Wanhat walokuwat
Kalle Jokinen eli Rämsöössä
31.1.1907 - 12.1.1992. Hän oli mm. valokuvaharrastaja.

Katso...RÄMSÖÖLÄISEN TOIMITUS:

Lehteä julkaisee Rämsöön Kyläkerho Ry. Rämsööläinen on verkkojulkaisu, jota ei voi tilata, vaan se on luettavissa ainostaan internet selaimella. Lehti on lukijoilleen täysin ilmainen!


Lehden vastaava päätoimittaja
Rämsöön Kyläkerho Ry:n puheenjohtaja,
Mari Ollinpoika

Toimitussihteeri
Rämsöön kyläkerho Ry:n sihteeri, Elina Korvala

Kylätoimisto
Halisevantie 22
37350 Rämsöö

puh. 040-7036208
ramsoo(at)ramsoo.fi

Toimituskunta:
Rämsöön kylän väki.


Verkkolehti Rämsööläinen ei vastaa aineistoista joita se ei ole tilannut, emmekä palauta lähetettyjä aineistoja, ellei aineiston mukana seuraa merkillä varustettu palautuskuori.


Lehden tekninen toteutus:
Ari Karhu / Nallegraf
www.nallegraf.fiNUORTEN OMAT
HALLOWEEN-JUHLAT

Katso tarkemmat tiedot täältä ......
Esitelmä Ahtialan päiväkodin puolesta (powerpoint)...

Lopetusuhan alla ollut Ahtialan päiväkoti jatkaa toimintaansa ja sitä kehitetään kahden hoitajan päiväkotina.UUTISIAOnnea!

Sydämelliset onnittelut Rämsöön kylältä Vesilahden Vuoden Yrittäjille: Kimmo Alho ja Vesa Alho / Koneistus veljekset Alho Oy! ...


Nuorten Halloween-juhlat

Lasten ja nuorten toimintaryhmä haluaa kiittää kaikkia Juhlijoita, Talkoolaisia, Studio Amandaa, DJ Tomia sekä maskeeraajiamme Jonnaa ja Jenniä! Juhlien kuvasatoa voi käydä nauttimassa tämän linkin takaa, näiden loistavien kuvien takana on Valokuvaamo Studio Amanda...


Rämsöö-joulukortitRämsöö-aiheiset joulukortit ennakkotilattavissa! Hinta 1 € / kpl. Vaihtoehdot: Suonojärvi, Seurantalo ja metsä. Korttien koko 117x182mm, Suonojärvi 2-osainen, muut 1-osaisia. Kortit ovat kääntöpuolelta valkoisia. Hintaan sisältyy valkoiset kirjekuoret. Tilaukset viimeistään ke 11.11. Päivi Koskiselle paivi.e.koskinen(at)gmail.com tai puh. 050 5555 807 (klo 19 jälkeen).Joulukortit ovat noudettavissa mm. kyläkerhon joulukuun kuukausikokouspaikalta ennen ja jälkeen kokouksen tai kylän pikkujouluista.


Sydämellinen kiitos kaikille Lumikki ja seitsemän kääpiötä-esityksessä kävijöille, näyttelijöille ja talkoolaisille!

Nähdään kesällä 2016 inkkaritunnelmissa - vuorossa Pocahontas!Toimintasuunnitelma 2016

Rämsöön Kyläkerhon toimintasuunnitelma vuodelle 2016 (pdf)......


Katosrakenne
Leader 21918

Rämsöön kylässä on pitkä aktiivinen kulttuuritoiminnan perinne; mm. kesäteatteri on toiminut jo 28 vuotta ja Kowan Teknolokian Päivien® (v. 1991 – 2005) koneperinteestä syntynyt Moottorimusiikki-innovaatio jo vuodesta 2006 (festivaalit 2006, 2008, ja 2011). Nämä tapahtumat järjestetään Rämsöön kesäteatterilla Suonojärven rannalla. Alueelle on laadittu yleissuunnitelma, jonka pohjalta on parannettu alueen turvallisuutta esteettömyyden ja valaistuksen suhteen. Ranta ja kesäteatteri -hankkeen näyttämöremontti saatetaan päätöksen keväällä 2014. Teatteri on muuten hyvin varustettu, mutta yleisö kaipaa nykyään jo katettua katsomoa. Katsomon kattaminen on toteutettava pikaisesti, sillä toimintaa halutaan jatkaa ja edelleen kehittää. Kesäteatterin rantamaisema on hyvin vaativa, joten katteen toteutus on harkittava perusteellisesti; rakenteen lisäksi on huomioitava mm. maisema, auringonvalo, tuuli, ääni jne. Hankkeessa laaditaan Rämsöön kesäteatterin luonteeseen ja maisemaan sopiva suunnitelma kevyestä tarvittaessa käytettävästä katteesta.
KULTTUURITUOTTAJA, Kylän kulttuurin juuret ja siivet -kehittämishanke (Leader 19391)

Toteutus 1.2.2013 – 31.10.2014, Rämsöön kyläkerho ry

Hanketiivistelmä: "Rämsöön kylässä Vesilahdessa on vahvaa kulttuuriperinnettä ja aktiivista yhdistystoimintaa; esim. Rämsöön Kesäteatteri 27 vuotta sekä aktiivinen vanhojen koneitten keräilyyn ja kunnostukseen omistautunut kulttuuri, jonka vuosina 1991–2005 järjestetyn perinnetapahtuman Kowan Teknolokian Päivät® koneperinteestä syntyi moottorimusiikki-innovaatio. Ensimmäinen Moottorimusiikin festivaali järjestettiin vuonna 2008 ja toinen 2011. Nyt on suunnitteilla kolmas kokonaan uudistettu Moottorimusiikin festivaali. Monitaiteellisen musiikkitapahtuman kehitys on nyt siinä vaiheessa että sille olisi saatava hieman suurempi kävijämäärä ja vielä laajempi tunnettuus. Liiketoimintaan ei pyritä, vaan halutaan tarjota edelleen ainutlaatuinen musiikkielämys myös Pirkanmaan alueen ja ympäristön kulttuurin ystäville. Tämän omintakeisen ja laadukkaan musiikkitapahtuman järjestelyihin tarvitaan kokenut tuottaja. Hanke on erittäin tarpeellinen tässä vaiheessa, kun halutaan kehittää tapahtumaa edelleen. Rämsöön kesäteatterilla on meneillään juuri rantaremontti (Ranta ja kesäteatteri 12–13), jossa alueen viihtyvyyttä ja esteettömyyttä parannetaan. Kunnostus mahdollistaa jatkossa alueen monipuolisemman käytön ja sitä pyritään tässä hankkeessa myös lisäämään. Kulttuurihankkeen aikana tehdään kyläkysely ja päivitetään kyläsuunnitelma 2013".


Näitä em. asioita koordinoimaan on palkattu osa-aikaiseksi kulttuurituottajaksi Marjukka Lähdekorpi-Ojala

Katoshanke:

Katosrakennehanke päättyi 31.10.2014.
Rämsöön kesäteatterin rantamaisemaan katsomon katoksen toteutus oli harkittava hyvin perusteellisesti. Siksi laadimme suunnitelman maisemaan sopivasta mahdollisimman kevyestä katoksesta sekä sen alustavat rakennussuunnitelman ja kustannusarvion. Suunnitelmassa huomioitiin maisema, ympäristö sekä tuuli, auringonvalo yms. Löysimme lopulta sopivat suunnittelijat (Arkion OY) ja päädyimme yhdessä Rämsöön kesäteatteriin sopivaan aivan erityiseen kiinteään katosratkaisuun. Mahdollisuudet katoksen toteutukseen selvitetään vuoden 2015 aikana.


Rantahanke:

Ranta ja kesäteatteri 2012-13 –hanke päättyi 31.10.2014.
Hankkeen toimenpiteet olivat: uusi grillikatos, terassi ja invasilta, pöydät terasille, näyttämö ja rinne, alueen sähkötyöt ja valaistukset sekä kulkureittien tasoittaminen murskeella. Näyttämön pohja perustettiin uudestaan, varustettiin seinämän tukiholkeilla, tehtiin lavaste/häikäisyseinien rungot ja varustettiin näyttämö sähköin. Rinne rakennettiin uudelleen ja tehtiin istuskeluportaat uimarantaan päin.


TEATTERIRANNAN REMONTTI

Rämsöön kesäteatteria ja sitä ympäröivää aluetta kunnostetaan laaditun yleissuunnitelman avulla. Leader-osarahoitusta saavaan hankkeeseen kuuluu mm. seuraavia toimenpiteitä; parannetaan alueen esteettömyyttä ja turvallisuutta (mm. valaistuksella), kesäteatterin varustamista, uimarannan alueen kohentamista, alueen siistimistä sekä luonnonympäristön säilyttämistä (lehtometsä). Rantaremontti toteutetaan vuoden 2014 loppuun mennessä. Kyseinen kiinteistö on Kesäteatteri 9:25. Tontin omistaa Vesilahden kunta ja Rämsöön kyläkerholla on kunnan kanssa vuokrasopimus alueesta 30 vuodeksi.

Lue lisää...

LVS videolinkki

Kulttuurihanke:

Hanke päättyi 31.10.2014.
Tavoitteet tapahtuman kehittämisestä täyttyivät; päätimme lisätä ohjelmaan ja järjestelyihin lisää paikallisuutta kannattavuuden lisäämiseksi. Pääesiintyjät olivat edelleen musiikin ammattilaisia, mutta muut esitykset olivat paikallisia talkoopohjalta. Esitysten taso oli silti korkea. Ruokatarjonta oli pirkanmaalaista lähiruokaa ja yhteistyökumppani anniskelussa oli omalta kylältä. Muita yhteistyökumppaneita löytyi mm. ilmoitusmyynnin puolelta. Itse festivaalin onnistui järjestelyjen ja ohjelman puolesta ilman mitään ongelmia ja tällä kertaa myös sää oli paras mahdollinen konserttien aikana. Mutta katsojatavoitteemme ei toteutunut. Apurahoitus ja aikataulu toivat paljon haastetta hankkeeseen. (Loppuraportissa on tarkempi analyysi tapahtuman kehittämistoimista) Hankkeen alussa toteutettiin kyläsuunnitelman päivitys ja sen pohjalta pienimuotoinen kyläesitetyyppinen kyläsuunnitelma. Rämsöössä oli runsaasti tapahtumia vuonna 2013 ja 2014.


TOIMINTASUUNNITELMA 2014 / RÄMSÖÖN KYLÄKERHO

Rämsöön kyläkerho ry:n tavoitteena on edistää Rämsöön asukkaiden yhteisöllisyyttä, toimia kyläläisten äänitorvena ja edistää eri-ikäisten kyläläisten välistä vuorovaikutusta.Yhteistyötä tehdään aktiivisesti Rämsöön Urheilijat ry:n sekä mahdollisuuksien mukaan muiden toimijoiden, teatterien ja mm. Ahtialan päiväkodin kanssa. Kyläkerhon toiminta on profiloitunut vahvasti kulttuuriin.
Lue lisää
...

TAPAHTUMIA


Koko kylän pikkujoulut

vietetään Seurantalolla la 5.12. kello 17.30.
Ohjelmassa on perinteisesti pienten tonttujen
ja nuorten esitykset, joulupukki, joulupuuroa,
arvontaa ja muuta mukavaa ohjelmaa.
(Pukinkonttiin nimellä varustetut paketit).
Vapaa pääsy. TERVETULOA! Järjestävät
Rämsöön Urheilijat ja Rämsöön kyläkerho ry.
Koristelutalkoot pe 4.12. klo 17.30 ja
siivoustalkoot ma 7.12. klo 16.30.


TERTTUKERHO

kokoontuu ke 9.12. klo 18.00 Seurantalon
kylävintillä. Askarrellaan yhdessä paketti-
kortteja. Tervetuloa uudet ja vanhat Tertut!


Ahtialan PÄIVÄKODIN
PIKKUJOULUA


vietetään to 17.12. kello 18.00. Kaikki
kyläläiset ovat lämpimästi tervetulleita!
Glögitarjoilu (kyläkerhon tuella).


"HAUNTED FOREST"
HALLOWEEN-JUHLAT


Rämsöön seurantalo ympäristöineen muuttuu
vainotuksi metsäksi lauantaina 31.10.2015.
Pukukoodi: teeman mukaan - haunted forest!
Ikäraja: K-18
Illalliskortti 20€/hlö, ruokailu klo 18-21,
sis. ruoan ja sisäänpääsymaksun.
Ilmoittautuminen: maksa illalliskortti tilille
FI32 4924 0010 2498 73 Rämsöön Urheilijat
ry, viim. ke 21.10., kirjoita viestikenttään
"illalliskortti, oma nimesi / nimet"
Pelkkä sisäänpääsymaksu 5 €, klo 21 alkaen
(ennen klo 21 sisään vain illalliskortilla).
Noiduttu baari aukeaa klo 18:00, C-oikeudet.
Tule viettämään hyytävän hauska ilta!Tapahtuman järjestää Rämsöön Urheilijat ry.


Rämsöön kyläkerho ry:n
KUUKAUSIKOKOUS


keskiviikkona 7.10. kello 18.30 Ollinpojilla.
Seuraavat kokouspäivät 4.11. ja 2.12.


Omaa lajia etsimässä?

Rämsöön Urheilijat ry järjestää syksyllä 2015 "Omaa lajia etsimässä!"-liikuntahankkeen.
Ohjelma on kaikille avoin ja tavoitteena on saada mahdollisimman moni tutustumaan uusiin urheilulajeihin.

Mukana toimintaa tukemassa on LIKESin Kunnossa Kaiken Ikää-ohjelma.

Tervetuloa tutustumaan, innostumaan ja liikkumaan!

Katso esite...


Kudo villasukat turvapaikanhakijalle!

Rämsöön Terttukerho haluaa olla mukana tekemässä hyvää ja pitämässä kaikkien varpaat lämpöisinä! Tertut ottavat puikot kolisten osaa "Kudo villasukat turvapaikanhakijalle"- tempaukseen, katsotaan kuinka monet sukat saadaan loppuvuoden aikana kudottua! Mikäli villasukkien kutominen ei innosta niin ohjelmassa on myös Halloween-koristeiden suunnittelua ja valmistusta.

Seuraava Terttukerho kokoontuu ke 14.10. klo 18 alken Seurantalon kylävintillä. Tervetuloa uudet ja vanhat Tertut!

PS. Jos haluat olla tempauksen hengessä mukana eikä kutimet pysy kädessä niin Tertuille voi myös lahjoittaa sukkalankoja projektia varten.


Rämsöön Kyläkerho ry järjestää koko kylän yhteisen retken, jolla vieraillaan Hämeenlinnan Elämänkaarikahvilassa ja kauppakeskus Goodmanissa sekä Iittalan Lasimäellä

 • lauantaina 3.10. 2015, lähtö aamupäivällä ja paluu illalla
 • kylän lapsille ja nuorille maksuton, aikuiset 10€ / hlö
 • ilmoittautumiset 25.9. mennessä Kaarina Louhi: kaarina.viitanen(at)kolumbus.fi tai 040 8247 414

Katso tarkemmat tiedot täältä (PDF)......


JASKAN LENKKI sunnuntaina 27.9.2015

Lähtö Seurantalolta (Halisevantie 22) klo 10:00 - juoksijoiden lähtö klo 9:00

Lenkin pituus n. 12km. Lenkin varrella mehupiste ja maalissa kahvia, teetä, mehua ja sämpylää. Vapaaehtoinen lenkkimaksu.

Seurantalolla myynnissä myös PIrkanmaalla valmistettuja Jar-X -sukkia sekä Pilkkoset -alusvaatteita.

Lenkkipäivänä seurantalolla myös kirppis!

Varaa itsellesi lenkkipäiväksi kirppispöytä 5€/pöytäp. 045 8497522RU:n kirppispöytään voit tuoda myös tavaraa myyntiin. RU:n pöydästä myytyjen tavaroiden tuotto menee RU:n hyväksi. Mikä ei mene kaupaksi, huolehditaan itse pois. Maksu omantunnon mukaan!


ILOISTA ILTAPÄIVÄÄ vietetään tiistaina 26.5. klo 13.00-15.00 Annikki Syrjäsen luona.Tapahtumapäivä Rämsöössä lauantaina 16.5.2015

Ohjelma:
Päiväkodilla klo 11-14

- Ravintolapäivä
- Peräkonttikirppis
- Poniajelua ja muuta mukavaa ohjelmaa

Seurantalolla klo 17 alkaen
Rämsöön Urheilijat ry:n kevätkauden avajaiset, Yhteislauluilta lapset klo 17.00-20.00 ja aikuiset klo 20.00 alkaen.

Kirppispaikka: hinta RU:n jäsenelle 5 € (edellyttäen, että vuoden 2015 jäsenmaksu on maksettu), ei jäsen 10 €. Paikkavaraukset: p. 045 8497 522 /RU

Ravintolapäivän järjestävät päiväkoti ja äitilapsi-piiri. Ravintolapäivän tuotto lasten hyväksi.

Peräkonttikirppiksen järjestävät Rämsöön urheilijat ry sekä Rämsöön kyläkerhon lasten- ja nuorten toimikunta.

Katso esite...


SEURAKUNTAILTA
perjantaina 15.5. klo 18.30 Anja ja Erkki Halisevalla (Rämsööntie 1142).
Mukana Harri Henttinen. Tervetuloa!


TERTTUKERHO
kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 13.5. klo 18.00 alkaen Kylävintillä. Kaikki askarteluintoiset pääsevät tuunaamaan kääpiöille jalkineita. Tervetuloa kylän naiset! Seuraavien kertojen ohjelmaa ideoidaan yhdessä.


PILATES
alkaa Seurantalolla tiistaina 12.5. klo 18.00-19.30, ohjaajana Minna Saari. Tunteja järjestetään kesän aikana viisi kertaa. Ilmoittautumiset/tiedustelut Kaarina Louhi, 040 8247414.


Rämsöön kyläkerho ry:n KUUKAUSIKOKOUS keskiviikkona 6.5. kello 18.30 Teatterirannan Paviljongilla. Tervetuloa! Seuraava kokouspäivä 3.6.


ROSKAJUOKSU
tiistaina 5.5. klo 18.30, lähtö päiväkodin pihasta.


ÄITILAPSI-PIIRI
kokoontuu maanantaina 4.5. klo 9.00 päiväkodilla ja tekee kevätretken yhdessä päiväkodin väen kanssa maanantaina 25.5.


WAPPUBRUNSSI

WAPPUBRUNSSI Seurantalolla vapunpäivänä 1.5. klo 12.00.


Hei! Vuoden ensimmäinen kokous on ke 7.1.2015 klo 18.30

Kokous on ke 7.1.2015 klo 18.30 Anjalla ja Erkillä, os. Rämsööntie 1142. Käynnistellään vuoden toimintaa ja sovitaan mm. johtokunnan järjestäytymiskokouksen ajankohta.

Lämpimästi tervetuloa!RU:n järjestämät HIIHTOKILPAILUT

Halisevan aukeella lauantaina 31.1. klo 15.00 sekä lauantaina 7.3. klo 15.00.


ÄITILAPSI-PIIRI
kokoontuu päiväkodilla maanantaina 2.2. klo 9.00-11.00.

Rämsöön kyläkerhon KUUKAUSIKOKOUS
keskiviikkona 4.2. kello 18.30 Tainalla ja Markulla. Tervetuloa! Seuraavat alkuvuoden kokouspäivät 4.3. (vuosikokous) ja 1.4., paikat varmistuvat myöhemmin.

Varttuneemman väen ILOISTA ILTAPÄIVÄÄ
vietetään tiistaina 10.2. klo 9.00-11.00 päiväkodilla ja 10.3. klo 13.00-15.00 Eevan luona.

LUMIKKI ja 7 kääpiötä–näytelmän ensimmäinen kokoontuminen tiistaina 10.2. klo 18.00 Kylävintillä.
Tervetuloa kaikki näytelmän teosta kiinnostuneet!

Lisätiedot / Mari puh. 040 8246 164 (iltaisin).


TERTTUKERHO
on kylän uusin harrastusmahdollisuus naisille! Tehdään käsitöitä, askarrellaan, kokataan, juodaan kahvia, luetaan runoja tai ollaan jouten. Seuraava kokoontuminen keskiviikkona 8.4. klo 18.00 alkaen Kylävintillä. Mukaan voi ottaa esim. keskeneräisen käsityön. Seuraavien kertojen ohjelmaa ideoidaan yhdessä.

RÄMSÖÖN TALVIAJOT PERUTTU!

Lauantain 28.2. talviajotapahtuma on peruutettu heikon lumitilanteen vuoksi!


LASKETTELURETKI Ellivuoreen

RU:n jo perinteeksi muodostunut LASKETTELURETKI Ellivuoreen tehdään lauantaina 14.3. Omat kyydit ja omat eväät. Pulkkamäki ja lasten rinne ovat ilmaisia. Lisätiedot Anulta


Rämsöön Urheilijat ry:n KEVÄTKOKOUS

Kylävintillä keskiviikkona 18.3. klo 18.00.

LASTEN JA NUORTEN TAPAHTUMIA


NUORTEN OMAT
HALLOWEEN-JUHLATTervetuloa!


KOKOUS

Katilla tiistaina 12.5. klo 18.00. Suunnitellaan luontopolkua 16.5. tapahtumapäivään ja yön yli retkeä Seurantalolle 23.5. Tervetuloa!


BUSSIRETKI
Tampereelle lauantaina 9.5. Lähtö Ahtialan päiväkodilta klo 10.00. Takaisin tulemme noin klo 15.00. Rämsöön lapsille ja nuorille bussikuljetus on ilmainen, aikuisilta 10 euroa. Mennään yhdessä ja/tai erikseen ostoksille, kirjastoon, syömään, megazoneen tms. Ilmoittaudu Katille, 0400 820448, viimeistään ma 4.5. mennessä.


LASTEN JA NUORTEN KOKOUS

Rämsöön LASTEN JA NUORTEN KOKOUS Katilla sunnuntaina 1.2. klo 14.00.

Tervetuloa suunnittelemaan kevään toimintaa!


LASKIAISRIEHA
teatterinrannassa sunnuntaina 15.2. klo 15.00.


Nerff-KAUPUNKISOTAPÄIVÄ
lapsille ja lapsenmielisille seurantalolla perjantaina 13.3. klo 18.30. Lisätietoja Annelilta.

PIKALINKIT:


Rämsöön kyläkerhon johtokunnan jäsenet ja varajäsenet vuonna 2015:

 • Mari Ollinpoika pj.
 • Anne Qwick vpj.
 • Elina Korvala sihteeri
 • Päivi Koskinen rahastonhoitaja

Muut jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet:

 • Anja Haliseva
  (Anneli Haliseva)
 • Kati Vaahtolammi
  (Taina Viikari)
 • Kaarina Louhi
  (Paula Nissilä)
 • Antti Havanka
  (Taina Vitikka)
 • Ari Perämaa
  (Arja Ollinpoika)

Toiminnantarkastajat:

 • varsinaiset Pertti Eräniitty ja Arto Uusitalo,
 • varalla Matti Viikari ja Marjukka Lähdekorpi-Ojala

Työryhmät ja/tai vetäjät

 • Kesäteatteri: Mari Ollinpoika ja Erkki Tarvainen
 • Ravintola: Taina Vitikka ja Taina Viikari
 • Kiinteistövastaava / rantapaviljonki: Antti Havanka​
 • Kesäkahvila: Anja Haliseva ja Arja Ollinpoika​
 • Lasten ja nuorten työryhmä: Kati Vaahtolammi​
 • Virkistysvastaava: Kaarina Louhi​
 • Muistamiset: Taina Viikari ja Pirkko Haavisto​
 • ITE-taide: Pirkko Haavisto
 • Kalustovastaava: Anneli Haliseva

Rämsöön Urheilijat

Rämsöön Urheilijoiden sivut...


Rämsöön Urheilijat
löydät myös FACEBOOKista!


Juhlapaikkana Rämsöön Seurantalo!

Kun tapaa uuden ihmisen ja käy ilmi että asut rämsöössä, muistavat ihmiset useinmiten myös Rämsöön Kesätanssit.

Rämsöön Seurantalo on viihtyisä juhlien pitopaikka.


Rämsöön seurantalo

Lisätietoja
seurantalosta ...


ILMOITUKSET


KAUPPA-AUTO

Iloisen pojan KAUPPA-AUTO ajaa syksyllä Rämsöössä parittomien viikkojen keskiviikkoina (23.9., 7.10., 21.10. jne ) Velhon kaivolla klo 13.15 ja "vanhalla kaupalla" klo 13.45. Lisätietoja ja reseptejä www.iloisenpojanlahiruoka.fi
Talviajo Rämsöössä Alhon teknolokiakeskuksessa, pidetään lauantaina 30.1.2016 ilmoittautuminen ja harjoitukset klo 10.00 ajot alkaa klo 12.00, jos luoja suo eli on lunta ja pakkasta. Parina edellisenä vuonna tapahtuma jouduttiin perumaan huonojen olosuhteiden vuoksi.

Ajot on tarkoitettu liukuesteettömille moottoripyörille ja mopoille. Rata on aurattu pellolle ja siinä on mäkiä ja mutkia.

Sarjoja on moottoripyörille ja mopoille. Tule mukaan katsomaan tai osallistu.
ä

MAAMOOTTORI CD
Rämsöö Kowan Teknolokian Päivät® -koneet cd-levyä saatavana! Levy sisältää 31 kappaletta vanhan ajan työkoneita.
Tilaa levysi täältä...

Kiinnostaako Rämsöön kylä asuinpaikkana?

Rämsöön kylässä on tarjolla tontteja. Ota yhteyttä, esittelemme kaikkia tontteja mielellämme!

Rämsöön kyläkerho ry
Rämsöön kylätoimisto
 • ramsoo(at)ramsoo.fi
Vesilahden kunta
 • (03) 5652 7500
Kunnan internetsivut...

TÄSSÄ VOISI OLLA SINUNKIN ILMOITUKSESI? OTA YHTEYTTÄ KYLÄKERHOON TAI nalle(ät)nallegraf.fi


 

     
÷

Rämsöön kylätoimisto puh. 040-7036208, Sähköposti: ramsoo(at)ramsoo.fi, Copyright © Rämsöön kyläkerho ry 1997-